Tankar, tips och idéer

Leverpastej

2016-12-14 18:16 #0 av: [hasse550]

Ska göra min egen leverpastej. Skulle vilja göra smeten nu och grädda hälften direkt och grädda resten närmare jul. Är det bäst eller kan man göra allt nu och frysa in hälften för att vara fräsch till jul. Tacksam för tips

Anmäl
2016-12-14 18:29 #1 av: Hera

Det var inte länge du väntade innan du tog bort ditt konto ;)

Anmäl
2016-12-14 21:05 #2 av: rumelle

Nu har du ju tagit bort kontot, men ifall du kikar in eller om någon annan är nyfiken så svarar jag ändå.

Min mamma gjorde ofta egen leverpastej när jag var barn och det var inga problem att frysa in den färdig.

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.