Livsstil och speciella behov

Klädes-ceremoni

2008-09-18 23:03 #0 av: Eleri-Twinkle

I dag öppnade jag min överfulla klädgarderob och tog ett djupt andetag av beslutsamhet.Målet var att sortera, slänga och omstrukturera. Att tvingas lägga samliga jeans på hyllan sved rejält, men i kapp med acceptansen så var det ändå okej. Jag ser ut som jag ser ut i kroppen just nu och då får man göra det bästa av situationen.

Sååå...

Allt som är för tajt just nu, hamnade längst in och det toksmala i en egen kartong. Gammalt o icke längre önskvärt hamnade på "återvinningen" för att skickas i väg till dem som behöver och uppskattar dem. Sen fyllde jag garderoben längst fram med det jag kan ha nu. En hel massa tunikor, klänningar o lite kjolar.

Jag tänker möta hösten som ett kurvigt litet kraftpaket i härliga färger*s*

 

Att inte påverkas av andra...

Är något jag jobbar aktivt med. I det ingår att inte påverkas för mycket av människor som är totalt uppslukade av att bli smala, eller som inte kan äta något gott utan att känna någon form av ångest efteråt osv. Eller att jämföra mig rent utseendemässigt med andra. Jag försöker verkligen att hitta "mig" i all denna utseendefixerade värld. Hur vill jag se ut, hur vill jag ta hand om mig själv och hur vill jag må?

Tokpanik har blivit småpanik...

 

Och det är jätteskönt! Jag har inte alls samma panikbeteende över min kropp längre och jag kan se samt känna att jag längre in i framtiden kommer kunna uppskatta och acceptera den nästan helt o håller om inte till fullo.

 

Promenader o snart styrketräning på gym...

 

Den rubriken sa väl i stort sett allt. Jag fortsätter att knata på med eller utan sonen i sulky och i oktober börjar jag på det relativt nya lokala Friskis gymmet. Det ska bli riktigt spännande, för jag kommer ge järnet!!!

Att få sunda konturer är något jag ser fram emot=)

 

Nytt snacks tips!!!

 

Nutrilett har sina tråkpulver MEN jag har funnit dels en måltidsbar med choklad o jordnötter som är helt ok god faktiskt och en påse nutrilett-chips, 25gram påsen, 91 kcal som jag varmt rekommenderar för den chips-tokige.

 

Kram på er!

Anmäl
2008-09-18 23:05 #1 av: Eleri-Twinkle

Hmmm fick inte till fotot på Nutrilett-chipsen så jag tar det här ist=)

Anmäl
2008-09-19 08:32 #2 av: Lorita

Vad härlig det låter, jag är också omgiven av viktfixerad människor kännsdet som just nu.

Just nu så måste jag bara inse att jag inte har tid/ork att satsa helhjärtat på vikten. Vi omorganiserar på jobbet just nu och jag vet vad jag vill jobba med. Det gäller bara att visa att jag är rätt kvinna på platsen. Inte så lätt i en värd av fördomar och motorer men jag gillar mitt jobb Tyst

Rensa garderoben skulle behövas, jag har några överdelar jag bara inte kan hitta just nu Skäms och jag behöver dom

Med vänlig hälsning Lorita
Sajtvärd för Konstnärer, Welshponny och Westernridning
Anmäl
2008-09-20 20:19 #3 av: Lorita

vanliga chips innehåller 137 ckal per 25g, det kan ju var bra att veta

Med vänlig hälsning Lorita
Sajtvärd för Konstnärer, Welshponny och Westernridning
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.