Livsstil och speciella behov

Nedförsbacke...

2008-07-17 19:07 #0 av: Eleri-Twinkle

I dag kom så min första svacka sen ett tappert och peppande tänk en längre tid. Jag misstänker att pms-monstret vaknat till liv för månaden och hon har sällan något trevligt att säga. Sen i kombination med en andra omgång av halsfluss, som leder till att jag måste sluta power-walka ett tag gör ju inte saken bättre. Låt mig få delge...

Spegel, spegel på väggen där...

Vem känner sig plufsig och inte vill visa sig utanför lägenheten idag? Ungefär så gick tankegången. Helt plötsligt kändes alla kläder fel (kontentan av 15 snabba ombyten) och jag visste i samma stund jag mötte min egen blick i spegeln att det inte skulle bli bra. Jag blev besviken på mig själv. Jag verkligen kände hur jag svek min själ och kropp med detta dumma tänk och när jag stunden senare sa till maken att han och sonen fick åka in ensamma in till stan som vi planerat, kände jag mig ursel och kände tårarna bakom ögonlocken. Min älskade make som är så stolt över sin fru och så gör jag så här. Tack och lov är sonen för liten för att förstå och jag är väldigt mån om att dölja min bitvis sviktande självkänsla för honom. Detta problemet ska bekämpas av mig och ingen annan och det ska "dö" ut med mig. (förhoppningsvis innan jag förhoppningsvis blir gammal och grå).

Vaniljté, artikel och tröst...

Så nu sitter jag här på sängen med laptopen i knät och skriver av det som gör så ont. Jag hoppas att morgondagen känns bättre för då ska jag och maken gå ut på kvällen. Jag har sparat en klänning att ha på mig som inte borde svika mig för mycket. Gaaaah...varför kan man inte fixa sig lika "lätt" som man fixar en av sina garderober. Och mitt i allt har min make så rätt, "varför ska det spela så stor roll vad andra tycker" frågade han, när jag stod där nere i tvättstugan med trumpen min. Jag önskade jag kunde ge honom ett svar, men faktum är att jag inte kan det. Detta tänk är helt fel, rätt igenom. Men det är mer eller mindre lindat kring ryggraden och sådant är svårt att nysta upp.

Långsam promenad...


Ska det i alla fall bli, det har jag lovat mig själv. Jag ska be min kanon-bästa vän och pepp-tränare att dra med mig ut till skogarna snart igen.

Dagens tröstlåt är denna underbara låt av Within Temptation:

http://www.youtube.com/watch?v=btX0rvM9mgU

 

KRAMAR till er alla!

 

Av: Eleri_Twinkle

Datum för publicering

  • 2008-07-17
Anmäl
2008-07-17 21:31 #1 av: Lorita

Imorgon är en ny dag, nya tag gamla dagar är glömda.

Du, är den sköna människa i det som kallas kropp, du är lika underbar vilket skal du än har. Din man älska dig för den du är, det som lyser så varmt där inne, din son behöver den varma sköna människa du är.

Skalet det är ditt, det är endast du som vill förändra det, inte andra, glöm inte det, du är och kommer alltid förbli en underbar och varm person oavsett vilket skal du har.

Kram, en jätte kram från mig och glöm inte dåligt samvete gör en tjock, imorgon när solen lyser igen så är det en ny dag, den första på resten av ditt liv.  

Med vänlig hälsning Lorita
Sajtvärd för Konstnärer, Welshponny och Westernridning
Anmäl
2008-07-17 21:36 #2 av: Eleri-Twinkle

Kyss tack goaste Lorita väldigt tänkvärda ord, ja i morgon är en ny dag med ljusare tankar*KRAM*

Anmäl
2008-07-18 15:35 #3 av: drutten53

Hej min vän..tittar in här..har ju varit borta sen i måndagas kom hem i går kväll...men gummsan..blir ledsen i mitt hjärta när jag läser detta..du är ju allt..du är vacker du är som solen som värmer och ger glädje...pepp pepp..ta en dag i taget..du kan du vill du ska...själv så går jag mina 5 km..rusa stockholm nu i veckan..kl 7 på morgon var jag ute...ut i naturen..gick o gick..såg tjurar o får o fåglar o hästar hundar katter..ja allt mådde bra...sen vännen idag är det en vecka o en dag sen jag fimpa. ciggen..mår SKITBRA...har även inköpt mig gåstavar som jag invigde idag på morgon......upp o hoppa min lilla loppa..ut i naturen ska vi gå..gärna upp på tå...flera steg i tar..och i flera dar...peppa o peppa snart vi alla kan steppa...hej o hå ut ska vi gå..kram på dig vännen..hälsa o pussa lillkillens händer..puss på pannan

Anmäl
2008-07-18 15:55 #4 av: Eleri-Twinkle

Tack goa Annie*kramar oooooom* behövde din pepp*känner* och vad duktig du är !!!!!!!!!! Man riktigt känner de härliga energierna ända hit*Puss*

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.