Livsstil och speciella behov

Reflektion från en simbassäng

2006-10-23 12:41 #0 av: MarieK

Jag har utlovat att ni ska få följa min livsstilsförvandling i mot och medgång, denna gången blev det mest motgångar... men efter mörker kommer ljus.

Nu när jag har blivit Mies egna lilla blogger så hittar jag massor med intressanta uppslag t.ex reflektioner från en simbassäng. Eftersom det var måndag och jag skulle träffa Mie på tisdagen för utvärdering så var jag tvungen att träna. Så jag kom i full fart efter jobbet till simbassängen och döm om min förvåning så hade hela Uppsalas befolkning beslutat sig för att ta träningen på allvar just idag...SUCK! Nåväl lite mycket folk skulle inte avskräcka mig utan jag hoppade i (och vattenytan höjdes med två meter) så började jag simma. Simningen är en bra motionsform för oss som inte gillar att svettas. Jag simmade jättelänge och började bli uttråkad då kikade jag på klockan och det hade gått...FEM MINUTER... vaddå fem minuter det kändes som fem år.... Det var då han kom in i mitt medvetande den parfymluktande sumobottaren. Jag fick nästan panik, hans rakvatten kunde ha sänkt en val. Men jag gav inte upp utan jag simmade snällt mina 45 minuter och gick hem och åt mat (tror jag),

Av: MarieK

Datum för publicering

  • 2006-10-23
Anmäl
2007-01-06 17:19 #1 av: Yrisdotter
...ha ha, var o simmade igår för första gången på 3 år tror jag och jag håller med dig, det är TRÅKIGT! Men skönt, simmar man en stund så tyker jag nästan att det blir lite meditativt, faktiskt, men den första kvarten och de sista fem minutrarna är tråkiga. Jag hade tur igår, de ska stänga simhallen i ett år och vi passade på att åka dit med barnen en sista gång, det var fullt hus, men i motionsbanorna var det lite folk, bara två personer och inte någon pensionär som simmade i slowmotion och som man var tvungen att passera vartannat varv...köpte ett par brillor för halva priset för att slippa kloret och kunna ta i ordentligt. Bestämde mig för att simma 25 minuter och hann 800 meter, jag var stolt över mig själv, även om det var jobbigt också...
Den här terminen ska jag prova line dance, har alltid tyckt att det verkar kul och det börjar en nybörjarkus om två veckor, det ska bli spännande!
Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.