Annons:
Etiketttankartipsochid-er
Läst 613 ggr
Ary
2016-09-09 15:38

Hälsovårdsinspektör (miljönämnden?)

Min pizzeria hade råkat kalla sin snarlika salladsost för fetaost i menyn. Han hittar inte programmet där man ändrar menyn och hade inte ordnat detta då de tre dagar senare återkom, det blev då böter på 2000 kr.

Hittar inget passande forum för denna fråga. Hur lång tid har man på sig från anmärkning till att bötfällas? Jag menar det borde ju finnas en regel eller lag om vad som är skäligt?

Annons:
landsbygdsbo
2016-09-09 16:00
#1

Varför ändrade han då inte receptet och tillsatte lite fetaost. Då hade ju sluppit böterna

Magi-cat
2016-09-09 16:04
#2

#0 Angav inte inspektören vid första besökstillfället någon uppgift om inom vilken tidsrymd ändringen skulle vara utförd?


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Ary
2016-09-09 18:52
#3

#1 För att kunderna gillar salladsosten… Hade han vetat att han skulle få böter 3 dagar efter hade han nog köpt fetaost ja.

#2 Inspektören sade återbesök om en månad.. Det här var 2 andra inspektörer.

Magi-cat
2016-09-09 20:07
#4

#3 Han borde fått något skriftligt vid första besöket.


"Freden måste komma först. Gör den inte det, min vän, kommer inget efter den."
💓 Sajtvärd på Fenomen, Hjärnan, Kulturtant, Oförklarade fenomen

Upp till toppen
Annons: