Mikro-, Makronäring och pH-balans

Surkålens dag

2019-09-18 20:00 #0 av: DesK

Idag den 18 september är det surkålens dag. Jag älskar fermenterade grönsaker och äter det så gott som dagligen. I perioder syrar jag också en del själv. Hemsyrade grönsaker får oftast en bättre smak än de köpta. Vilka syrade saker gillar du bäst?

Länk till en gammal artikel: https://kost.ifokus.se/articles/56b9f002ce12c4401100067e-mjolksyrajasning-sa-mjolksyrar-du-sjalv?articles-1

Désirée

Anmäl
2019-11-10 12:15 #1 av: Cim92

Jag har faktiskt aldrig gjort egensyrade grönsaker, men vill prova, kan tänka mig att smaken blir ganska annorlunda! :)

Kostrådgivare och funktionsmedicinsk terapeut www.appetight.se

Sajtvärd för Funktionsmedicin

Anmäl

Bli medlem på iFokus

För att kunna delta i diskussionen måste du bli medlem på iFokus. Det går snabbt, enkelt, och kostar ingenting. Medlemskapet ger dig tillgång till över 300 sajter.