Surkålens dag
Idag den 18 september är det surkålens dag. Jag älskar fermenterade grönsaker och äter det så gott som dagligen. I perioder syrar jag också en del själv. Hemsyrade grönsaker får oftast en bättre smak än de köpta. Vilka syrade saker gillar du bäst?
Länk till en gammal artikel: https://kost.ifokus.se/articles/56b9f002ce12c4401100067e-mjolksyrajasning-sa-mjolksyrar-du-sjalv?articles-1
En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.
Jag har faktiskt aldrig gjort egensyrade grönsaker, men vill prova, kan tänka mig att smaken blir ganska annorlunda! :)
Kostrådgivare och funktionsmedicinsk terapeut www.appetight.se
Sajtvärd för Funktionsmedicin
Bloggar om självhushåll på https://mednaturen.blogg.se och lägger upp bilder på instagram @Sandslattgard