Annons:
Etikettmikro-makronäring
Läst 413 ggr
DesK
2019-09-18 20:00

Surkålens dag

Bild 1. Klicka för att öppna i full storlek.

Idag den 18 september är det surkålens dag. Jag älskar fermenterade grönsaker och äter det så gott som dagligen. I perioder syrar jag också en del själv. Hemsyrade grönsaker får oftast en bättre smak än de köpta. Vilka syrade saker gillar du bäst?

Länk till en gammal artikel: https://kost.ifokus.se/articles/56b9f002ce12c4401100067e-mjolksyrajasning-sa-mjolksyrar-du-sjalv?articles-1

En grej, skriv ihop! Särskrivningar skadar allvarligt din hälsa, missbruka inte mellanslagstangenten.

Annons:
Cim92
2019-11-10 12:15
#1

Jag har faktiskt aldrig gjort egensyrade grönsaker, men vill prova, kan tänka mig att smaken blir ganska annorlunda! :)

Kostrådgivare och funktionsmedicinsk terapeut www.appetight.se

Sajtvärd för Funktionsmedicin

Bloggar om självhushåll på https://mednaturen.blogg.se och lägger upp bilder på instagram @Sandslattgard

Upp till toppen
Annons: