Surt/grönt fläskkött
Nä jag skulle inte laga på den. Känslig för sånt.
om det luktar illa skulle jag inte rekomendera att tillaga den, ring och klaga där du köpte den!
Dock så är det ju som så om man steker den ordentligt så BÖR bakterierna dö, men för att vara på säkra sidan så är det nog tyvärr bäst att slänga..
Nee den går inte att äta om den har börjat surna. Bara att kasta alt gå till butiken och klaga.
Qui dormit, non peccat
Oj det var inte lite det. Men du kan ju ringa till affären och berätta om chefen är en bra person så godtar han att du kommer.
Toppen. Det är alltid säkrast att ringa så slipper man stå i butiken och skämma ut sig om dom inte är så tillmötesgående.
Alltid lika kul att öppna surt kött
Hur har det gått, Mitralis?
Jag for tillbaka till butiken och dom var otroligt tillmötesgående och hjälpsamma. Jag fick tillbaka pengarna för köttet gånger två plus 2 kronor för han avrundade av det uppåt Jag är hur nöjd som helst.
Köpte inget mer kött utan kommer nog att ta upp en kycklig och prova med det om någon dag. Tycker fortfarande att jag känner surlukten i köket.
Vad bra.
#11 Ja usch och fy, stanken från surt kött är seglivad :)
VAr det en ICa affär du köpt köttet i? Typ maxi? HAr för mig att dom har en sån dubbla pengar tillbaka garanti.